Ha! – bara en liten…..

….present vi hemkomsten idag. Mattorna låg återigen som ett trassel och en liten, liten halv mus, hade hon lämnat till mej som middag. Plus det, att hon själv hade ätit middag under sängen, något fjäderklätt var det på menyn… Alltid något att städa bort. Ja ja jag är van.

Tänk när katten i fråga kom hem, endast 6 månader gammal, med en harpalt i munnen. Då kan jag tala om att hon kämpade, jävlar vad hon kämpade. Tack och lov så var bytet dött. Hur kul hade det varit med en skuttande hare inne.

Dagen började med sovmorgon, till klockan 07.30. Frukost en timma senare på jobbet. Därefter tog jag tag i arbetet med att kopiera upp information, lägga detta i plastfickor, som sedan ska in i informationspärmen, som sedan ska ut i alla lägenheter. Nu fattas det endast två blad, dessa lovade chefen skulle vara utskrivna tills i morgon bitti.

I helgen är det trollingtävlig i Hällekis. Fullt på vandrarhemmet och gästerna har börjat anlända, men de flesta kommer under morgondagen. Hela byn kommer att vara full med bilar, båtar, båtvagnar mm mm. Hoppas det går ”smärtfritt”. I helgen kommer det även en hel del hantverkare också. De ska skylta upp inför premiären den 1 maj. Fick just mail från Mosslotta, de kommer sen på fredag kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.