Jag har fått rapport….

..från maken om vad som hände idag!!!!!!

Kennet, tanka innan du får soppatorsk*L*. Nu har även du fått ett smeknamn. Ove ”bälten” Larsson, Kennet ”soppatorsk” Karlsson. Olle ”värmehandtaget” Westbeck…… ska jag fortsätta?

Jodå, jag har också fått soppatorsk, men det var Anders som var orsak till detta. Jag körde en sista tur runt kullen innan inställning för vinter, och min tanke var att så länge jag inte slår på reserven, så tar jag mej hem (jag höll mej bara runt Kullen). Det var bara det, att Anders hade inte ”kopplat in någon reservfunktion” på tanken (då svor jag).

Tänkte även tala om att det var ett halvt lik under sängen, som jag trodde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.