Så kom de då äntligen…

….Mosslotta och Skotten, upp från Skåne för att kolla hus/torp/gård, någonstans att bo med andra ord. De har varit och kollat på några ställen. Vi promenerade runt i byn och kanske, kanske finns det hopp för dem att flytta hit. Många ställen där de skulle vilja bo, som visserligen står tomma mesta delen av året, men kommer nog inte ut till försäljning/uthyrning. Vi ringde även till en lång man i Värmland, skratt skratt, skratt. Nu ses vi nästa helg allihopa. Sen är friden slut *L*

Morgonen började med städ- och fönsterputs (de som målade här förra året har målat igen fönstren, de går inte att öppna, endast två rutor på BV och en ruta på ÖV är öppningsbara NISSE!!!!!!!!!!!*L*). Tvättade alla mattor, och torkade bort alla ”leriga kattspår”. Nu känns det rent och fräscht igen. Sen hölls vi med veden en stund (nästan klara) Olle får ta det sist imogron, innan han får fritt för att åka till MC-konsult. Det är ju öppet hus där i helgen. Själv jobbar jag imorgon.

Nu är jag ganska trött så det får snart bli till att sova. Imorgon så ska jag upp tidigt, frukost serveras kl 08.00 till 33 gäster (inkl chefen, som har sin familj på besök).

Lev väl tills nästa gång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.