Snuttis i papperskorgen..

…och vi är ute å åker.

Vad har hon hittat på nu då. Jo, jag hade stängt dörren till ”utsikten”, vad gör man då. Jo, det går bra att ligga i mattes papperskorg också. Krypa in i sopsäcken som är där, blir varmt och gott.

Idag hade vi ”sovmorgon”. Olle gick upp 05.30 och jag sov ända till 07.00. Tänka sej vilken vilodag.

Änglatrumpeterna åkte ut från källaren i morse och veden som låg staplad på pall sedan flera år tillbaka ligger nu i vedskjulet. Nu är det klart!!! Nu kanske vi kan be någon att skava av gräset på den övre platån, så vi kan grusa upp där istället. Detta med tanke på när vi får hem ved, tvätt av hojar och bilar. Det blir inte så kanigt då. Om ni inte vet hur Kinnekullelera beter sig, så kan jag tala om att den är JÄVLIGT hal och den ”bygger” under skorna (modernt med platåskor?)

Därefter blev det en dagstur, inte så många mil, men vi var runt en sväng tillsammans med Ove, Hans, och Björn. Så gööööööött det var. Vilken MC-dag. Vi avslutade med kaffe och jättegod kaka hos KP och Sissi i Axvall.

KP fick inte följa med idag, han skulle måla men han var lika glad för det. Nu är det ju gjort.

Vi tog omvägen om Skärv, Lerdala Timmersdala och slutligen Falkängen på vägen hem. Sen var det ett glas vin på altanen och rundringning för morgondagens åktur.

Nu är jag ganska mör av solsken och hojåkande, så snart är det natti-natti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.