Längtar!!!

Längtar tills detta lilla troll ska komma hem till oss. Bara allt går bra, för hon har tillsammans med Mamma katt och broder varit instängd i tre veckor utan mat och vatten. Mamma katt har skött om sina två ungar ordentligt och är mager men på bättringsvägen. Vi var och kollade familjen häromdagen och har nu bestämt att detta lilla troll ska komma till oss i höst.

2010_07_29_vilja

Har fått rapporter om att hon spöar sin lilla broder och SKA sitta i knät, om hon inte blir upplyft så klättrar hon upp, för upp ska hon!!!

I morgon ska det förberedas inför Sten & Mineralmässan på Falkängen. Hualigen, fler utställare än förra året och då var det MASSOR med besökare så nu blir det väl ÄNNU MER med  besökare.

Ha en bra kväll i regnet!

Varit och kollat kattungar

…har vi gjort idag. Snälla söta snutteruskor. En blir ju alldeles förstörd när man ser sådana här små liv. Här är en av de kattungar som varit instängda. En liten hane som jag hoppas hoppas klarar sig. Mamma katt är mager, så mager, men verkar komma tillbaka till livet och lilla systern hon var ett riktigt litet piggt busfrö. Fick inte en ta kort på henne, men det gjorde Annelie och Åsa. Kanske jag kan få ett av dem. Nu är då stora frågan en hona till eller en hane. Får diskutera detta med experten.

Här är en bild iallafall på den lilla hanen.

2010_07_27_1

En annan lite kattunge hade kul med vatten i en hink. Såååå fin!!2010_07_27_3 2010_07_27_2

Jag blev så glaaaad…..

och Olle blev sååååå avis:)

Jag gick och hämtade posten i lådan. Där ligger en “grön påse” (den som posten använder sig av). Hurra tänkte jag, här kommer mina Jack Hammer handtag, till Triken som jag beställde förra veckan. Jag använder dessa som fotpinnegummi och de börjar bli väldigt slitna så jag beställde tre par från Bike Parts förra veckan.

Men det var inga gummihandtag, det var en svart t-shirt. Så glad jag blev.

SONY DSC

Mina goa vänner i Katrineholm har skickat den här till mej. Jag är nog kanske lite snäll ändå, trots att jag kallas för Skat-Ann.

Tack snälla snälla för denna. jag ska bära den med stolthet och tänka på er varenda gång…

Tänk när jag skickade en t-shirt till min gamla kollega, han som började att kalla mej för skatann. Den fick han i födelsedagpresent. Han ringde TRE gånger och bara garvade den dagen. Sista gången han ringde var samtidigt som han visade den för sin underbara fru. Att hon inte skrattade ihjäl sig. Den hade följande text “Bättre med en kråka i siktet än en skata i sängen”.

I morgon ska Olle och jag åka och titta på kattungar, då begriper ni väl hur det slutar…….

En tur till Tidavad

blev det efter jobbet för att möta upp bror min och få lite bidler. En kopp kaffe i Kåken var heller inte fel. Det är alltid lika kul att komma dit

Det finns en person där som utan uppehåll håller låda och skojar med allt och alla och även sig själv. Dennis heter han visst 🙂

Alla skrattar gott åt det mesta….

2010_07_24_1

 

 

2010_07_24_2

 

Här kom Sixten hem också! Har han permanentat skägget tro?2010_07_24_4

 

2010_07_24_3  

När vi kom hem så hängde det en plastpåse på dörren med skogens GULD. Jag vet vem som den skyldige är. Tack Lillchefen! Jag ska förvalta dessa svampar väl och äta dem med stor njutning. Dessutom får jag ha dem alldeles för mej själv!!!

Jävla fjäskande säger Olle när jag får ett gäng kantareller…

2010_07_24_5

Hur kan de???????

I dag kl. 14.00 lades en utmärglad kattmamma in i Skara för dropp då hon varit inlåst i ca 3 veckor utan mat med sina 2 små kattungar, hon hade en temp på 37 grader och vägde 2 kilo efter några dagars matande!!

Detta kostar pengar som inte finns…men vi kan hjälpas åt, alla bidrag är välkomna, hör av er till mig så vidarebefordrar jag pengarna till Sjukhuset.

 

Inget bidrag är för litet..

Lite kaxig och full i skratt…

…blev jag igår när jag läste NLT (Nya Lidköpings Tidning). En dam boendes i Lidköping (?) hade en Änglatrumpet med 22! blommor. Där skrattade jag även Olle och även mina grannar. De har alla sett min Änglatrumpet.

Ett år så såg den ut så här

SONY DSC

Och nästa år såg den ut så här

 SONY DSC

Som mest var det 156 blommor på samma gång. Det går inte att sitta ute på verandan om kvällarna. Det luktar för starkt. När jag klippte ner den på hösten var den fortfarande full med massor med knoppar.

I är så är den drygt 2 meter hög och massor med knopp. I dagsläget är det väl sisådär 35-40 blommor. Men den kommer att blomma rikligare senare under sommaren. Nu är det bara “första” omgången…….

Jag får vara lite kaxig eller??????

Så kom kamraterna till sist

I går kväll kom de från Stompers MC Katrineholm. Underbara människor. Kramar och skratt blev det..

2010_07_21_1

Hade bokat in gubbarna i Sölta, där träffar den en annan gäst som de kände som också åkte hoj. Dessutom skulle han åka till en annan kompis, Ormen, och kolla en motor eller vad det va. Välden är inte stor.

Jag fick mej ett gott skratt när gubbsen åt frukost i morse. En av de sa nämligen följande:

Ja nu för tiden så det första men hör på morgonen  när man är ute och åker med grabbarna, det är skrammel av medicinburkar. Det är ju så vi är ju inte unga länge och diverse krämpor har gett sej till känna.

Fille glömde sina mediciner när han var till Delsbo förra helgen. Han ställde sig upp och frågade om det var någon som hade något som liknade de piller han behövde, och jajamensan, han fick napp så han klarade sig under helgen.

Det vanligaste är väl piller för högt blodtryck och blodförtunnande som behövs.

Ja ett gött skratt fick vi som sagt. Jag hoppas att ni återkommer, så vi kan träffas igen. Kram på er gubbs!

Bildbomb från

Pardiset på Kinnekulle, och en linslus till katt.

Olle är ute med sina barn och firar en dotter som fyllde 30 år i november. De har idag kidnappat henne för en hemlig tur. De ska göra diverse stopp för att till sist åka båt till Lurö, där de ska bada bastu!!! och tunna i värmen!!! tur att det är lite svalare idag. Det ska spelas spel och lekas, grillas och drickas öl och skumpa.  De ska dessutom övernatta. På grund av detta så stannade jag hemma eftersom det vankas jobb 06.30 i morgon.

Jag tog mej en hojtur till stora byn Götene. Mitt paket med brännbara DVD skivor hade anlänt från Danmark, så nu kan jag börja tillverka. Därefter tog jag naturligtvis en rejäl omväg hem. ”Skit vore väl annars”.

Passade sedan på att fotografera paradis nummer ett. Hemmet på Skagen. Här blommar det!!! Dessutom blev det ju som det brukar, Smulan kommer som ett skott när jag har kameran i näven. Då ska det fjantas och poseras…..

Här är framsidan

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Vid dammen

SONY DSC

Jag syns inte här bakom stolpen, eller?

SONY DSC

Är jag söt eller???

SONY DSC

SONY DSC    

Nu ska jag fortsätta med min bok, ”En mot hundra, Jag infiltrerade HA”. Den är riktigt bra. Ska även försöka att ringa min bror, måste ju höra vad han ”hölls me”.

Billig var hon i natt

IMG_0699

Katten på bilden, Snuttis, var till salu i natt. Hon var väldigt billig, hon var gratis!!!!

Först kom hon i mitt  i natten, med ett jävla jamande och lämnade en mus i sovrummet, satt sedan och tittade på denna och JAMADE. Musen kastades ut, ty den var död. Kattskrället försvinner ut och efter en halvtimma upprepas proceduren. Skrikjam och mus, denna gången åt hon upp denna. Efter denna nattamat, blir katten sällskaps-sjuk. Upp i sängen och trajar på min rygg och jamar i örat och vill att jag ska klappa och klappa. Så håller hon på i sisådär  en kvart, sen svimmar hon på min rygg I DENNA VÄRME. Har matte hjärta att flytta på henne???? Nej lilla Snutteruskan får ligga kvar.

Så är det att vara kattägd!

I går klockan 11.02 scannade jag in den sista av alla diabilderna. Nu var jag riktigt nöjd. Packade ner alla lådor i bagen och körde dessa till ägaren, Roy. Nu ska det sorteras och brännas och skickas ut till de som beställt.

Snart klar

med alla scanningar av diabilder. Just nu denna minut  98 diabilder kvar!!!

DVD skivorna går fortfarande att beställa. Hör bara av dej. Börjar troligtvis att bränna dessa nästa vecka. Det blir nu två skivor (det blev många bilder) del ett och del två :). Priset är på grund av detta höjt från 150:- till 200:- (för båda).

Ett litet smakprov på vad jag hittade igår.

Roys diabilder (524)

Det är bror min,Chefens son,  som provsitter en monstertrike när han tillsammans med Roy,  Krokarn och Tjurn var i USA 1978.

Är du intresserad så finns mer information på hemsidan.

Idag har det åskat och regnat och temperaturen har sjunkit flera grader så det är lite goare att andas nu.

Ha en bra dag