Ett superklipp

Min kameraväska som numera luktar bensin, en dunk som läckte i bagageutrymmet häromdagen, kommer att utgå från min ägo. Nu letade jag ju en ny, något större, den gamla var i minsta laget. Hittade en på nätet och mailade försäljaren, inget svar. När jag ändå var i Götene häromdagen, på väg hem från katthemmet, så kom tanken, jag hoppar in i fotoaffären i Götene. Vad hittar jag där, jo en större väska, kanske lite för stor, men den ropade på mej. Priset var nedsatt från 1295;- till 650;- var ju hyfsat. När det sedan blev min tur att få uppmärksamhet av affärsinnehavaren så sa hon att några andra väskor hade hon inte, men du får den där för 300;-. Nu har jag en ny väska som  rymmer kamerahus med originalzoom, fotofilter, extra objektiv, blixt och batterier och lite andra tillbehör, jag får även plats med min videokamera 🙂 Den är stor men bra!

I går fick jag även ett meddelande från kamraterna i Katrineholm, förfrågan om det fanns plats 19 personer den 9-10 juni hos oss på Falkängen, lite tur hade de, 3 stugor lediga = 18 platser, sen är det en stackare som får sova i en sån där extra säng. Det blir nog Arne själv som får göra detta.

Idag har jag inte gjort nåt, jo förresten, vi var till Kinnekullegården och åt innan maken åkte till jobbet för kvällspasset. Riktigt gott var det. Sen vilade jag och så vilade jag. Tänkte sen att jag får nog kolla läget under sängarna, slakthuset även kallat och det fanns lite rester där under så där är det rent igen.

Innan vi åkte jag och maken så var vi tvugna att bada rumpan på Lurvas i diskhon, han var en riktig sktikatt idag. Fy f*n vad han luktade. Nu är det lite rivsår på armar och rygg, det var inte poppis kan jag lova. Han såg väldigt förvånad ut när jag tryckte ner baken i vattnet. Han förlät mej nog för under eftermiddagen har han legat i knät och blivit borstad och borstad och åter borstad. Inga klor eller tänder i mina händer, han tyckte nog bara att det var gôtt

Nu får det bli natten snart. Upp tidigt, jag ska till Sjukhuset för att dammsuga och städa ur öronen, jäklar så gött det ska bli. Klockan 12.00 ska jag fota hos Christian.

Ha dé

En reaktion på “Ett superklipp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.