Solstekt eller rökt

katt? Det är vad man kan välja på här på Skagen.

Det har varit mycket i veckan, mycket jobb, sjukgymnastik, mer jobb, mopperally och diverse andra dumheter på Kullen.

Idag var jag iallafall ledig och for till Falköping med min bli som ska lackeras om på utsatta ställen, Hade ju lackskadegaranti på Kian så då får de fixa lite fuligheter.

Sen var jag på massage och akupressur på eftermiddagen, kändes skönt då men inte nu. Tog det lugnt efter denna behandling, men lite gjorde jag ändå. Slängde på lite hönsaskit i rabatter och urnor, vattnade lite och när jag skulle vattna den ena rabatten så ligger grannens katt där och steker.

SONY DSC

Han flyttade inte på sej kan jag väl säga.

Lurvas stortrivdes i solen och han bara busar och busar och busar. Det är så gott att rulla sig på gräset och kolla in alla flygfän som far i luften.

SONY DSC

Fick lite besök också på kvällskvisten. Olles jobbarkompis kom farandes på sin hoj. Då skulle Lurvas larva sej så ikväll serveras rökt katt.

SONY DSC

Han har kommit på hur Snuttis tar sig upp i skorstenen på grillen så där kommer väl han att befinna sej ofta i fortsättningen. Det var jättekul att sitta där och spana.

Magnolian blommar, men det är snart slut på det, blev väl chockartat varmt för den. Det small bara till så hade alla blommor slagit ut. Det är fint så länge det varar.

SONY DSC

För övrigt inget skvaller och inga skandaler så det fortsätter väl i sin vardagliga lunk här.

Jo en sak som händer, eller rättare sagt två, med samma innehåll. Den 6 juni spelar Rockabilly bandet Fertilizers på Falkängen bakom kaffestugan kl 13.00, sen återkommer de den 4 juli och spelar igen kl 18.00. Förra året var det ett attans drag när de besökte oss. Hoppas det blir samma uppslutning i år.

Ha en goer kväll.

2 reaktion på “Solstekt eller rökt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.