Julfest me´ katthemmet

Var det idag, det kom riktigt mycket med med folk var det. Massor med fina lotterivinster och mängder till paketauktionen. Hoppas det blev riktigt mycket med pengar till katthemmet.

Gårdagen ägnade jag mej åt städning medans Olle röjde upp gångar och parkeringen med snöslungan som äntligen är igång. Jag körde- och hämtade maken i Lidköping, det var julbord med arbetskamraterna.

När jag sent om sider skulle gå och lägga mej så har Von Snopen övervunnit sin rädsla, han har avancerat till övervåningen och har lagt sig i sängen. Naturligtvis så försvinner han till nedervåningen när jag kommer in i sovrummet, men han har ingen överhängande brådska.

När vi kom hem från Julfesten i Skara så gick jag upp och kollade, jo men visst där ligger han så gott i sängen bland filtarna, han har det ju jamars så gött inne i värmen. Nu sticker han inte direkt utan bara om jag kommer liiiite för nära. Men då hoppar han bara ner och gömmer sig under sängen. Nu ska det bara gå vidare till nästa steg – klappningen. Ingen brådska med detta, det kommer när det kommer. Han får som sagt vara här och komma och gå som han vill. När förtroendet är på topp så ska han/hon kollas upp av en vetr. och kastreras och märkas om det inte redan är gjort.

Heja Von Snopen!

Två timmar kvar till söndagens höjdpunkt NCIS

Ha en god kväll.

En reaktion på “Julfest me´ katthemmet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.