Försöker koppla av

 

I går tog jag bilen och åkte en sväng, jag tycker det är väldigt avkopplande att köra bil eller hoj.Bara åka runt och filosofera. Jag tömmer hjärnan och bara är. Dessutom var jag jäkligt trött på min gepardfläckiga bil. Går väl an när den är ”jämnskitig” men natten mellan söndag och måndag, hände det något. När jag tittade ut på morgonen så såg den ut så här.

20130321_220130321_3

Vad hade hänt kanske många frågar sig. Jo det var hjortarna som hade slickat i sej saltet från bilen. Så kan det ju inte se ut. Så i 10 gradig kyla tvättades bilen i en automattvätt. Det är andra gången jag gör detta sedan jag köpte denna för tre år sedan. Handtvättar alltid. Jag längtar till att kunna köra upp bilen på baksidan tvätta och städa ur den invändigt. Värsta som finns att åka omkring i en smutsig bil.

De här fö**nnade kyla som aldrig bryter nacken av sig tär på katternas humör. De har långtråkigt. Vill inte gå ut. Snutteruttan som fick spel häromdagen tittar frågande på mej – får jag leka i den här matte – och lekte gjorde hon. Hon får mycket speciella ögon när hon busar.

 

20130321_6

Här ligger hon och passar, strax efter är det utfall.

20130321_4

Smulan däremot hon ligger på rygg i sin lilla skål i klösträdet. Hon är lite för stor för skålen, men när hon kurar ihop sej till en liten boll då syns hon inte över kanten.

20130321_5

I tisdags var min kompis Stig här. Vi kollade in Falkängen, med museer och lokaler. Pratade med Mia och Jonas om kostnader och det praktiska. Därefter tog vi en sväng på Kullen för att kolla in de ställen som kan tänkas vara intressanta att besöka med kameran runt halsen.

Idag eldar jag och jag eldar och jag fryser. Förra året den 21 maj var allt trädgårdsarbete klart. Dynorna på plats ute i möblerna och jag sov middag i hammocken det var 15 grader varmt.

En fyfanvilkenkylakram till alla.

En reaktion på “Försöker koppla av”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.