Vilken snyting han fick

Lurvas är ju som han är, idag krockade väl det två hjärnceller som han har. Han kom infarandes i vardagsrummet och upp i klösträdet, men se där låg Smulan, i sin korg högst upp. Detta såg inte ligisten.

Smulan far upp ur sin korg, tar tag om nacken på han med vänstra tassen och snyter till honom ett antal gånger med den högra. Jäklar vad han såg förvånad och spak ut. Han for upp på bokhyllan och arga tanten blängde på honom länge. Sen fick jag mej onda ögat också för att jag skrattade.

Det är som vanligt här alltså.

Var till Eva i mors lite fotografering av två mammor med nyfödda ungar. Kommer upp på katthemmets sida under kvällen. Hälsade på Snopen också, så gosig han var. Det skär i hjärtat men men så är det. Han får säkert ett nytt fint hem. Eva brukar vara bra på detta.

Attans så kallt det var i morse, både inne och ute. Fick börja elda så fort jag kom ner på bottenvåningen. Det var typ 15 grader. Det blir fort varmt så snart det började spraka i spisarna. Snuttis kom ner och lade sej framför kaminen, tror hon frös.

Läste ut en bok igår, Sandmannen av Lars Kepler, hualigen va den va spännande. En så kallad sträckläsning blev det. Började på den i lördags kväll när grannarna var här och kollade meloditjofräset, som var föga intressant, kollade endast gubbsen som showade loss. Boken tog slut igår under eftermiddagen. Kusligt hur han får till det. Alla han böcker är bara så spännande.

Nu blir det afternoontea och en annan bok, facebook.

Ha de!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.