Äntligen!!!!

Ska vi få nya glas i våra fönster.

20130812_2

Känns lite märkligt att inte kunna se ut genom fönstren nu under en vecka. Glasmästaren var och hämtade alla bågar på nedervåningen idag. Får tillbaka dessa på fredag. Då kommer de tillbaka med nymålade bågar och isolerglas i stället för två glas. Lättare att putsa, endast två sidor. Inget emellan. Dessutom så får vi äntligen glas som inte är repiga och fläckiga av färg. När de återkommer på fredag så tar de med sej alla bågar på övervåningen.

Har ägnat mej åt lite pyssel i helgen, har inte orkat så mycket mer. Sitter och flätar “paracord”. Armband av satinsnören i regnbågens alla färger. Enfärgade och tvåfärgade. Ska göra lite rundflätade också. 20130812_1

Sitter med god musik i hörlurar och grejar, avkopplande. Enda nackdelen är att jag inte hör vad som händer runt omkring mej, men det är ganska skönt det också.

Tänkte lägga armbanden i glasmontern på jobbet och se om det finns några hugade spekulanter. Ska ge Katthemmet ett gäng också, så kanske Eva kan sälja ett gäng, blir ju lite pengar till katterna.

Nu en kopp kaffe på bron sen blir det jobb.

Ha det bra tills vi hörs igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.