Försökskanin

eller träningsobjekt kanske.

Var till Anna, hon som bor i mitt föräldrahem i Skärv idag. Hon grejar ju med det mesta. Nu har hon utbildat sej i att fixa ögonfransar. Hon sprejar folk bruna också å fixar naglar med mera med mera. Fick iallafall en fråga om jag ville vara träningsobjekt, eftersom hon inte får röra mina naglar så okej då. Så, i vårat gamla cykelskjul som sedan mamma hade som hönshus, låg jag på en brits och hon pillade och klistrade.

20150220_1

Så nu kan jag blinka som den värsta kändisen 🙂

Nu var det nog Smulans tur att bli biten av vildkatten, hon har ont i svansen. Får absolut inte röra denna, men hon hoppar och studsar och gosar med husse som vanligt. Avvaktar lite annars så blir det veterinär. Det var det sista bettet vildisen gjorde, för igår kväll så rusade han ut mitt framför en bil när Olle öppnade dörren. Han finns inte mer Vilding. Bilisten som körde över honom stannade naturligtvis inte.  Har försökt att fånga in honom, men det gick han inte på. Nu vilar han tillsammans med andra missar och tvåbeningar på andra sidan regnbågsbron.

Har ju som många andra fastnat i aluminiumtejpen, jäkla Anita Fjäder som lockade in mej i detta beroende, måste ju ha nåt att ”sätta händerna i” . Har testat med lampskärmar och lampfötter och så här blir det.

20150220_2

20150220_3

Nu ska jag locka in Christian, Anna och Britta i denna beroendeframkallande syssla 😉

För övrigt så händer det inte så där väldans mycke precis, för tillfället är jag tämligen döv, så lurarna har svullnat igen. Så det är ganska tyst, för ingen orkar prata med mej för jag svarar bara va!

Over and out Skoghall Skagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.