Gammal lampa….

blev som ny, nästan.

I en av lägenheterna på jobbet har det, sedan jag började, stått en förskräckligt ful jäkla ”pinnlampa”.  För jäklig i färgen, någon fruktansvärt ful rosa färg. Den slet jag med mej hem idag, för den skulle stajlas om, för ”pinnlampor” är ju moderna igen. Fröken fjäder, har ju tipsat mej om aluminiumtejp. Detta inhandlades på Biltema igår (10 rullar till Fjäder och 2 till mej). Hem efter jobbet, letade rätt på mattsvart sprayfärg, ut i friska luften och sprejade skärmen. Blev typ mörkgrå/svart när den torkat på tyget. Moment två, skrivbordet på övervåningen fick besök av lampa, sax och ovan nämnda tejp. Resultatet blev, fasen så mycket finare än innan stajlingen. Synd att jag inte tog en ”före bild”

20150212_1

Ska vara lite skrynklig struktur på foten, tycker iallafall jag.

Var på Ortopeden igår och det var ju inget kul, enligt axelspecialisten så är det en nervskada, som jag tydligen får dras med. Talade om vad jag arbetade med, och han sa att jag får inte lyfta, men jag kan ju stå och bre smörgåsar. Jisses jävlar, välkommen till verkligheten. Ska jag ringa på någon annan när disk behöver plockas in från serveringen, eller när en full diskback ska in i maskinen, eller en kaffekanna ställas ut……….. Kom för bövelen på studiebesök och ser hur vi jobbar.

Väntar även på att de ska ringa från en viss myndighet. Denna herre skulle ha hört av sej i början på januari, sedan lovade samma herre i mailkontakten, jag ringer dej i morgon, jag lovar. Detta var den 29 januari!!!! Han har inte ringt än. Vad ska man tro egentligen. Jag är nu utförsäkrad från och med den 12 januari.

Läkaren ska kontakta någon slags samordnare som ska hjälpa mej vidare och sen är jag återremitterad till Vårdcentralen, jag blir så förbaskat trött. Finns en grupp på FB som heter 100 psykbryt innan midsommar (är väl ett ”hån” till alla träningsgrupper typ 100 pass innan midsommar). Jag är nu inne på psykbryt 712, så jag kommer väl upp i 1000 innan midsommar.

Klart slut från gnällkärringen för idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.