Långt avstånd…..

…så går det för sej. Tar en stund innan Snuttis släpper bevakningen men snart så sover hon med tassen över ögonen. Vill inte se den hemska svartvita saken som ligger där.

20150210_1

Pappa och Marita kom farandes lite akut idag när jag kom hem från jobbet. Lite papper som behövde fixas. En kopp kaffe hann vi med också.

Nu ikväll så behövde jag ta lite pälstovor på Lurvas, satan vad stark han är och vad han klöste sej fast i armen på mej, mycket ”kaninsparkar” med klorna ute och han bet sej fast också. Fick faktiskt ta honom i nackskinnet för att han skulle släppa mej. Jisses sicken vilding det är.

I morgon blir det en tur till KSS och ortopeden. Undrar om de ska spruta cortison igen som det tror ska ha någon verkan. Ganska trött på de där cortisonsprutorna, som inget hjälper. De säger bara återkom om två-tre veckor och tala om hur det fungerade. DET HJÄLPER INTE, men de slipper ju problemet i någon månad. Sen får man komma tillbaka och de kliar sej i skallen lite, och sätter en ny injektion så ska man återkomma om två-tre veckor igen.

För övrigt inget att rapportera

Klart-Slut Skoghall Skagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.