Händer det nå’t

nä inte mycket.

Förra veckan, närmare bestämt på onsdagen så spelade Bergman & Sand på Falkängen. Det var riktigt riktig bra. Vi satt på första parkett och filmkameran var på. Så nu har jag massor med film med dessa två goa gubbar.

20150715_1

Jonny har Gasolinkepsen på skallen. Det är ett måste när han sjunger Gasolinlåtar.

20150715_2

Trots regn runt omkring så var det uppehåll på Kullen, det började skvätta lite när vi åkte hem.

Helgen var jag ledig, men ganska orkeslös, så det blev inte så mycket gjort. Ett par resor till återvinnigen på lördag morgon med skräp och ris. Vi hade fått låna kärra av Claesson och bils med drag av David. En tur till pappa och Marita på söndagen, det var ett tag sedan, pappsen bjussade på middag på Thai House i Skövde.

Har flätat lite och som tur var så kom det mer Tors hammare igår så jag kan göra lite till. Min ”reservbrorder” var här en sväng på hojen igår så vi fick prata och fika lite det var ganska längesen. I helgen är det jobb som gäller, ska ju bli ösregn under lördagen, blir kanske lugnt då.

Det var rapport från veckan som gått.

Over and Out

Bara en solnedgång

Vi var till Råbäcks hamn igår kväll, Ostindiefararen skulle ju lägga ut från Lidköping mot Karlstad och kanske skulle man lyckats få se den, men den la ut lite sent, men det var en vacker solnedgång.

20150714_2

20150714_3

20150714_4

20150714_5

Nu är det strax dax för ett arbetspass, starkt reducerat, bara från kl 16.00, normalt 13.00.

Å i morgon kära vänner är det dax för musik igen på Falkängen. Bästa Jonny Bergman ska spela tillsammans med Roger Sand. Hoppas det är många kamrater som kommer och lyssnar. Ska bli väldigt trevligt, hoppas väderguden är med oss också.

Hoppas vi ses!!!

Over and Out från Skoghall

Världen är väldigt liten

Fick idag ett mms med denna bildPART_1436548508232_IMG_0256

texten i meddelandet var

Hej Ann! Detta har du gjort till min sin Joacim, jag tror du känner igen det. Han var en FN-veteran. Hoppas allt är bra med dej och Olle. Många kära hälsningar från Gubbjävel

Vad är då detta jo, Gubbajävel, var en kollega till mej när jag jobbade på Lantmännen och det var han som började kalla mej Din jävla Skata, därav kom mitt alias, Skat-Ann och jag döpte honom till Gubbajävel. Det var den roligaste och jävligaste kollega och jag någonsin haft. Jisses så mycket dumheter vi hade för oss.

Världen krymper 🙂

Over and Out Skoghall Skagen

Så söta

Var och fotade katter på eftermiddagen idag. Kan man bli annat än kär i dessa underbara varelser, pälsbollar.

Amanda har nog blivit fostermor till Sötnosen och Smutsson

20150708_kulis

Vilket charmtroll han fick heta Smutsson, så lortig om näsan 😉

20150708_smutsson

Sötnöten

20150708_sötnosen

Strax avsluta några auktioner som ligger ute på VRR:s auktionssida.

Over and out Skoghall Skagen.

Flämtvarmt

Orkar inte göra så mycket i denna värme, har inte ens åkt hoj i helgen. Hemska tanke att dra på sej skinnstället i 30 gradig värme, nä vi har suttit i skuggan och bara tagit det lugnt.

Var på Smärtkliniken i veckan på information, vilken var givande. Nu så väntar nytt besök efter semestrarna. Har jag gått i så många år så gör en månad mer eller mindre ingen större skillnad.

Pappa och Marita var här i fredags, efter att jag slutat på jobbet. De ville plocka fläder för att göra saft. Sen satt vi i skuggan och pratade i flera timmar. Lördagen fixade jag ett gäng beställningar och på eftermiddagen kom Ollebror Björn med fru på MC från Gällstad. Fikade och pratade ett par timmar.

På natten var man som en fläkt i lopplådan, JÄVLAR vad varmt det var blir ingen vidare sömn, jag som är van vid typ 15-16 grader i sovrummet. Nu var det som en bastu. I vindsskrubben där jag sitter med min lilla hobbyverksamhet, där var det 30 grader, svetten droppade från pannbenet.

Var nere och pratade med grannarna, för att se om de sett till Smulan, som har varit borta sen i fredags, hon går iväg ibland, över ett dygn, men nu har hon varit borta lite för länge. Nu är vi oroliga, hoppas hon kommer in snart. Det ska ju bli massor med regn inat då hoppas jag hon kommer. Lilla Smulan får inte vara på rymmen.

Fixade jag till några fler beställningar som jag sedan var och postade. En annorlunda beställning fick jag i fredags och den gick att genomföra den också.

20150705_kovan

Annars så brukar de ju mer se ut så här

20150701_tre_gringos


20150704_mikael_fast

Passade på att köpa socker och citroner när jag ändå var vid Coop för nu fick jag för mej att göra flädersaft jag också. Så nu kommer det fyllas på med lite ny saft.

I morgon så är det arbete som gäller efter en ledig helg. Tack å lov att jag var ledig när denna värme slog till.

Over and Out Skoghall-Skagen