Överraskning av stora mått

Jag skrev ju igår att jag skulle berätta om vad som hände föregående helg, när Olle var på hojtur med sin bror. Vad hittade jag på då???? Jo jag uppgraderade mej vad gäller hoj. Hittar ju alltid på några dumheter när gubben är borta (då dansar jag på bordet) 😉 😉  Detta har jag gått och värkt på länge. Hade två val, antingen sluta att åka hoj eller så skaffa något annat, då körställningen blev för jobbig för min värkande lekamen.

Fredag  morgon åker kamrat KP och jag till Växjö och kollade på en trike som jag hade hittat på blocket. KP godkände hojen och affären blev av. Sen hemåt det bär.  KP var snäll och körde denna hem,  jag hade inte fixat 30 mil  på en ”okänd hoj” och dessutom så jag provkör inte offentligt, då vill jag vara själv.DSC_0107

Blev en liten halvhalt utmed vägkanten

DSC_0106

Här stannade vi till i Axvall för att prata med Sissi som dessutom skulle hämta sin sambo KP på Kullen så jag slapp att köra honom tillbaka. Trevliga vänner har vi 😉

KP_och_jag
Olle visste inget 😉 Jag skickade ett MMS till honom när den parkerats i garaget, med en förklaring,  det är lite trångt i garaget just nu, men jag löser detta innan du kommer hem.DSC_0108

På lördagen så körde jag den själv, tog en tur på 8 mil och lärde ”känna hojen” liten omställning från att ha fotkoppling och handväxel, till handkoppling och fotväxel, men det gick utan några som helst problem. Ett par risers för att få styret lite närmare mej ska införskaffas och även backspeglar till båda sidorna.

DSC_0110 Det känns väldigt, väldigt bra, med denna, lättkörd och jag kliver av utan att ”stappla av” utan helvetesvärk i vänsterbenet. Att sen bror min ler mot mej ovan molnen, det vet jag att han gör, för det var hans önskedröm att syrran skulle köra HD, vilket hon gör nu. Denna händelserika dag skulle jag gärna velat dela med bror min. Saknar honom men han är med mej på våra turer.

Min gamla hoj är nu till salu så vet någon, någon som är intresserad så är det bara att höra av sej 😉

20150819_2

Over and out från Skoghall

 

4 reaktion på “Överraskning av stora mått”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.