Kenneth and the knutters

on tour.

Ett SMS till kamrat Kenneth i går kväll med frågan om en hojtur, vilket besvarades med, ja det vore trevligt. Klockan 11.30 möttes vi på OK i Skara, sen bar det av på fina vägar som vanligt. Hamnade på Trollabo kvarn, vi har ju en förmåga att hitta mysiga fik. Här var det kakbuffé men det blev bara en kopp kaffe och en bulle. Hur mycket fikabröd som helst, men vem kan sätta i sej något sådant. Inte vi iallafall.

20160925_1

Mysigt ställe20160925_2 20160925_3 20160925_4

Mycket rönnbär sträng vinter (?) det tänker vi inte på en sådan här underbart solig dag.20160925_5

Bakom fiket20160925_6 20160925_7

efteråt bar det av på helt okända vägar, fantastiska, långa härliga kurvor och bra klass på vägbeläggningen. Blev en hamburgare på Rasta i Vårgårda, klart godkänd. I Vårgårda tog Olle över roadcap och det blev fler krokiga småvägar hemåt. Tack Kenneth med sällskap för en mycket trevlig dag.

När vi kom hem så låg detta på soffbordet.20160925_8

Hojåka är den bästa avkoppling som finns och nu börjar jag känna mej på G igen så på tisdag tänker jag börja med VRR-auktioner igen om inget oförutsett inträffar.

Lev väl och ta det lugnt
Over and out

Höst

Det går emot höst, det börjar bli kallt,
det blir alltmer gott att vara inne.
Snart är den här, betraktelsens tid
då sommaren bara är ett minne.
Man börjar få tid att se till varann,
man får alltmer lust att va tillsammans.
Det blir alltmer värt, när vinden tar i,
att känna en närhet till nån annan.
Det börjar bli dags att njuta den tid
då alla färger är som vackrast,
det börjar bli dags att njuta den tid
då man skall skörda allt man sått.
*Text B. Afzelius

Märks på Smulan att det börjar bli höst, för nu vill hon mysa med husse i hans TV-hörna. Ser knappt röken av fröken när det är sommar, hon kommer in och äter, sen ut igen, men nu var hon inne i typ en timma eller så.
20160923_1I veckan har jag pyntat till det lite i lunchrummet, på jobbet, med andra gardiner, lampor i fönstret och blommor.  Nu är det lite hemtrevligt i höstrusket. Ska fortsätta med kontoret, som visserligen har fått andra gardiner, men jag vill ha en fönsterbräda också, blommor på kontoret är mysigt.

Vid hemkomst så blev det nya gardiner i TV-rummet och köket också. Märkligt att när det är mörkt så är det murriga tyger som åker upp när det egentligen är då ljuset behöver komma in, om sommaren tvärtom.

Uppdaterade katthemmets hemsida efter telefonsamtal från Eva 17 katter som flyttat till sina hem. På måndag ska 19 kattungar vaccineras om och jag ska lämna ifrån mej korrekturet till nästa års almanacka.

Om vädret är bra i morgon så blir det en tur med hojarna. Tycker det är så friskt och skönt att köra när det är lite svalare ute. Dessutom så motorn så himla fint i ”kylan”.

Trevlig afton

Over and Out

 

Tog hojen igen

Skulle till Valle Optik idag för att laga brillorna. Eftersom vädret var fantastiskt så tog jag naturligtvis hojen till Varnhem.

Optikern kom utfarandes, när jag kom mullrandes, får jag ta en bild på hojen. Jag kommer nog aldrig att vänja mej vid detta fotande och kollande, trots 15 års åkande på tre hjul.

Frågade om han hade tid att göra en syntest, det hade han, men inga förändringar på 2,5 år. Däremot så beställde jag ett par läsögon till. Tog mina gamla bågar, som jag trivs så bra med, dock trivdes jag inte med progressiva glas. Det blir rena läsisar av dessa, dessa bågar är ju lite kraftigare också, så de tål lite stryk.

Att det blev en omväg hem förvånar väl ingen. Stannade till vid fina fiket, som har stängt för säsongen, på Kullen och tog ett par bilder med lillkameran som alltid finns i väskan, med Vänern som bakgrund.

img_0033 utsikten

Fattar ni hur nöjd jag är med detta köp. Har redan kört över 300 mil.
Fantastisk ”åkedon” 😉

Over and out

VRR gjorde det igen.

För er som inte förstår vad VRR innebär för en  kamrat som hamnat i ekonomisk knipa. Har här tagit och kopierat en insamling som på 39500:- som klarades av ”på en kvart” (nästan). Inte konstigt att Nordeas swish lackar ur när insamlingar pågår.

Gå med i VRR DU OCKSÅ.

Ärendena och feedback finns också på twitter, instagram och hemsidans blogg vrr.nu

#tillsammans alltid tillsammans

AVSLUTAT ÄRENDE – VRR85

Ljuset håller på att blåsas ut, lågan flämtar för en veterankamrat.

En kamrat ligger illa till och behöver ammunitionsutjämning…

Vår kamrats bostad hotas av utmätning denna vecka om vi inte kommer till undsättning – och banne mig om vi inte skall försöka att undanröja detta hot!

Då bufferten är låg efter ett antal räddade veterankamrater (direkt ur bufferten) sedan VRR65 med endast en insamling däremellan – ser vi ingen annan väg än att vända oss till VRR-kadern av kamrater.

Vi ger oss som sagt aldrig… ALDRIG innan vi försökt!

VRR85 skriver:

”Jag har försökt att vara en bra pappa varannan vecka och hålla mitt företag i liv så gott det går. Det har vart en hel del trassel med min psykiska hälsa och relationen med mitt ex under denna tid,
jag har också tappat min största kund till mitt företag då jag inte haft hälsan att jobba i den utrsräckningen som krävts.
Detta gör att jag inte kan ta ut en lön i normal ordning och krediten i mitt företag är hårt belastad..
Jag har regelbundet gott hos psykiatrin för stödsamtal och det hjälper mycket, mina barn är för mig en underbar stöd också.

När jag runt jul/ nyår försökte få grepp på hur min ekonomiska situation såg ut så allt positivt ut till när hälsan började svika mig och utbrändheten kom närmare i detta separations trassel.

Dock verkar inte allt trassel vara slut utan jag har kronofogden i hälarna, i går ringde en handläggare från KFM i ärendet under gårdagen.

Det rör ett lån som (Finansbolagets namn bortredigerat) valde att annullera trots att jag vart i kontakt med dom om en uppgörelse, detta var ett lån som jag tillsammans med mitt ex XX (Namnet bortredigerat av kassören) för att hjälpa henne.

Mitt ex har inte betalt 1kr av våra gemensamma skulder i vårt bohag, o bodelning har hela tiden förhalats. Och jag står nu kvar med skulderna i vårt gemensamma.

Skulden jag har på (Finansbolagets namn bortredigerat) är inte astronomisk, men jag klarar det inte och jag har ingen nära anhörig som kan stötta mig i nuläget heller.

Det känns svårt det här att behöva be om hjälp i en sådan här krissituation, men jag vet inte vart jag skall vända mig just nu..
Handläggaren på Kronofogden hotade (Inte hotar KFM, men andemeningen är riktig. Kassörens anm.) med att mäta ut huset jag bor i då jag inte har likvida medel i mitt företag, alt mäta ut företaget och mitt levebröds egendom.”

(Här skall tilläggas att VRR85 har fyra hemmavarande barn. Bostaden är basen i varje familj!)

”Jag blir så förtvivlad så jag vet inte vad jag skall ta mig till..!”

Farbror Kassören ringde handläggaren på Kronofogdemyndigheten (jadå, han visste vilka VRR är! 😉 ) och fick beskedet att det hastar om processen med utmätning skall avstanna.
Olika alternativ diskuterades i samarbete med KFM (som alltid lika serviceminded och hjälpsamma mot oss i VRR) och en plan tog form.

Därför vänder vi oss nu till er medlemmar med en förfrågan om hjälp.

Målet med denna insamling är alltså 39.500 kronor för att undanröja risken för utmätning.

Jag har som kassör nu helt barskrapat kassakistan (bufferten), rensat auktionskontot och med detta startar insamlingen med ett bidrag på 8.000kr.

Därmed återstår 31.500 kronor att försöka samla in för att rädda kamratens bostad och/eller levebröd.

Styrelsen har beslutat att vi nu gemensamt, #tillsammans skall försöka rädda situationen ur detta akuta läge.

Insamlingen pågår som längst fram till AVSLUTAT ÄRENDE! (senare än så så går KFM in med sitt förättningsärende) eller tills målsumman uppnåtts(om detta sker innan utsatt datum).

Som vanligt mottages alla bidrag med stor tacksamhet via vårt insamlingskonto, plusgiro 708415-5 eller genom en SWISH på vårt Swishnummer: 1234 7048 62 (utan mellanslag).

Bidra efter vilja och förmåga, men avstå inte med tanken ”mitt bidrag gör ingen skillnad”!

VRR bygger på tanken att vi är en stor samling vänner som gemensamt hjälps åt tillsammans och därför gör varje bidrag skillnad!

Tack för att ni tog er tid att läsa och tack för det stöd som kan ges – oavsett storlek eller form! (Även glada tillrop uppskattas!).

Notera:
Vid insamlingar till VRR förekommer ofta ”peppande inlägg” och uppmuntrande ord.

Vi undanber åsiktsyttringar kring nämnda myndigheter i tråden – håll en god och positiv ton!

Det är viktigt att var och en inser att man bidrar på frivillig väg, och efter förmåga.

VRR har på senare tid fått medlemmar under 18år.
Vi vill göra dessa uppmärksamma på att de får bidra vid en insamling först efter att målsmans tillstånd inhämtats.

Vid insamlingar och ansökningar respekterar vi i VRR alltid den sökandes egen förmåga att själv avgöra hjälpbehovet.

Uppdateringar avseende insamlingsläget sker i mån av tid från kassörens sida.

Med det sagt… Gå på marsch!

Martin Bauhns foto.
GillaVisa fler reaktioner

Kommentera

Martin Bauhn Skrapad buffert och auktionsinkomster ger en startplåt på:

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 2 · 1 tim
Martin Bauhn
Martin Bauhn Som pansarsoldat, Spakapa, Dieselkusk så går Farbror in med en slant.
Gilla · Svara · 3 · 59 min
Jonas Jönsson
Gilla · Svara · 2 · 59 min
Micke Ahlbin
Micke Ahlbin Outgoing & incoming swish!Visa översättning
Gilla · Svara · 2 · 59 min
Martti Alatalo
Gilla · Svara · 2 · 58 min
Lars-Olof Wretling
Ann Westbeck
Ann Westbeck En hundrig på G #tillsammans
Gilla · Svara · 4 · 58 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Bra bit förbi:

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 3 · 57 min
Patric Fors
Patric Fors Pansar visar vägen, skuldra mot skuldra! En hundring via swish
Gilla · Svara · 3 · 57 min
Johan Berg
Johan Berg Helvete. Inte installerat Swish på nya luren ju. Gör det omgående när jag kommer hem imorgon men har en känsla att det kan bli till bufferten. Men en slant kommer ASAP oavsett
Gilla · Svara · 3 · 57 min
Magnus Holmer
Magnus Holmer Pg peng på väg😊
Gilla · Svara · 3 · 56 min
Mattias Lelle Ekström
Mattias Lelle Ekström K.Olle är VRR85 inte ensam om att ha brottats med. En 500 inkommande.
Fredrik Näslund
Fredrik Näslund Batman swishar
Gilla · Svara · 5 · 56 min
Robin Kronesäter
Robin Kronesäter Robin är på
Gilla · Svara · 2 · 23 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Janne Karlsson
Gilla · Svara · 3 · 55 min
Daniel Ålin
Daniel Ålin Jag har själv fått mycket hjälp från samhället då jag vart sjuk. Att hjälpa andra ger mig en känsla av livets mening. Om vi inte hjälper varandra….hur skulle världen se ut? Kämpa broder och önskar jag kunde bidra med mera.
Gilla · Svara · 6 · 54 min
Daniel Frid
Daniel Frid Var och en efter egen förmåga. Inget bidrag är för litet eller mindre viktigt. Tillsammans är vi starkast.
Tack för ditt stöd! /admin4
Gilla · Svara · 1 · 10 min
Ann Westbeck
Lena Nordenmark
Gilla · Svara · 3 · 54 min
Karl Axel Ljungkvist
Ulf Wuopio
Gilla · Svara · 4 · 54 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Jag får en sådandär kittlande känsla nu igen…

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 7 · 54 min
Johan Ledin
Gilla · Svara · 3 · 54 min
Tomas Pripp
Tomas Pripp I helvete att 85 ska få falla.. swish på det.
Gilla · Svara · 6 · 53 min
Helena Söderqvist
Ann Westbeck
Elisabeth Hagman
Elisabeth Hagman Vi har bestigit högre berg. SWISH kommer.
Gilla · Svara · 3 · 52 min
Daniel Nilsson
Daniel Nilsson 🗣Swish!
Gilla · Svara · 4 · 52 min
Johan Eklöv
Johan Eklöv Swisch! He aint heavy, he´s my brother!Visa översättning
Gilla · Svara · 3 · 51 min
Farah Saighani
Farah Saighani 500 kr till min broder från en annan moder. Insättning på plusgiro.
Gilla · Svara · 8 · 51 min
Jan Paulakorpi
Jan Paulakorpi Plusgiro 100kr
Gilla · Svara · 2 · 51 min
Peter Svärd
Peter Svärd 250 spänn på swish
Gilla · Svara · 5 · 51 min
Peter Sandberg
Gilla · Svara · 2 · 47 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Håkan Leijon
Gilla · Svara · 3 · 50 min
Morten Johansen
Morten Johansen Det kommer en slant fra Norge også!
Viser til PM mellom oss for en time siden, Martin…..
Visa översättning
Johan Olsson
Johan Olsson Funktionskontrollen på swish utförd.
Gilla · Svara · 6 · 49 min
Timo Rönni
Timo Rönni Swish👍
Gilla · Svara · 4 · 49 min
Paulina Hurynowicz
Malin Bjärnetoft
Erik Flybäck
Erik Flybäck Detta löser vi före kl 20 tycker jag. Swish.
Gilla · Svara · 7 · 48 min
Carl Johan Tvede
Kari Sedergren
Gilla · Svara · 5 · 48 min
Andreas Säfström
Seth Cardell
Gilla · Svara · 4 · 48 min
Johan Acke Eckervad
Martin Bauhn
Martin Bauhn Ni vet att ni är hjältar va?

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 6 · 47 min
Jens Rosling
Gilla · Svara · 3 · 47 min
Björn Båth
Martin Olofsson
Gilla · Svara · 2 · 47 min
Petri Syrjälä
Petri Syrjälä Swishen går!
Gilla · Svara · 1 · 46 min
Fred Sand
Fred Sand Swish!
Gilla · Svara · 3 · 46 min
Arne Bakke
Arne Bakke En hundring kan man väl alltid swisha……
Gilla · Svara · 3 · 45 min
Mikael Kerstis
Mikael Kerstis Barn=Swish
Gilla · Svara · 4 · 45 min
Karl-Erik Bill
Karl-Erik Bill Ute på vägen i Dalsland.Swish done.
Gilla · Svara · 3 · 45 min
Anna Brodin
Anna Brodin Självklart en swish på det!
Gilla · Svara · 2 · 45 min
Stefan Riddarström
Stefan Riddarström Det är lugnt 85an detta löser vi som har möjlighet. Swish.
Gilla · Svara · 2 · 45 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Norrmannen Morten Johansen går in med 200kr via mig!

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 10 · 44 min
Henrik Gustafsson
Daniel Grönlund
Gilla · Svara · 2 · 44 min
Lars Persson
Lars Persson Swishat!
Gilla · Svara · 2 · 43 min
Piere Bergström
Piere Bergström Swish en liten men med stort stort hjärta. #tillsammans .
Gilla · Svara · 2 · 43 min
Peter Sandberg
Peter Sandberg Ähhh drar en swish till. Den första hamnade under Peter Svärds swish 😄
Gilla · Svara · 2 · 43 min
Magnus Heinstedt
Gilla · Svara · 2 · 43 min
Fredrik Österman
Fredrik Österman Swishat en slant!
Gilla · Svara · 3 · 43 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Otroligt… Men på något sätt väntat bland kamrater!

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 12 · 43 min
Lena Nordenmark
Lena Nordenmark Jag bölar redan nu 😭
Gilla · Svara · 3 · 40 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Jimmy Lilja
Jimmy Lilja En swish i för tidigt bortgångne kn Michael Sjölunds namn som för länge sedan lärde mej vad lojalitet och kamratanda är.
Gilla · Svara · 3 · 43 min
Ulf Kassfeldt
Ulf Kassfeldt Swish iväg!!!
Gilla · Svara · 2 · 43 min
Niklas Haag
Gilla · Svara · 2 · 42 min
Björn Båth
Björn Båth Äh, har precis varit ute och tjänat pengar på övning. Det blir en till.
Mikael Lindholm
Christian Lindgren
Peter Petterson
Anders Ohlsson
Anders Ohlsson Var i Kristianstad i helgen och tjänade lite pengar. Delar med mig.
Gilla · Svara · 2 · 39 min
Mats Wigert
Mats Wigert Nu kör vi – swish!
Gilla · Svara · 2 · 39 min
Jesper Tzg
Jesper Tzg Swish!!
Gilla · Svara · 3 · 39 min
Robert Gunnarsson
Cecilia El Capitan Andersson
Michael Elovfsson
Michael Elovfsson Swish, klart
Gilla · Svara · 3 · 38 min
Christian Schmidt
Christoffer Kaffe Kihlberg
Christoffer Kaffe Kihlberg lite fattig men swish på det
Gilla · Svara · 3 · 38 min
Nisse Cson
Nisse Cson Man ska aldrig ge sig!
Gilla · Svara · 3 · 37 min
Erik Dahlén
Gilla · Svara · 3 · 37 min
Tom Löv
Tom Löv Swishat
Gilla · Svara · 3 · 37 min
Alexander Grennard
Mathias Ekeljung
Tommy Wahlman
Gilla · Svara · 3 · 36 min
Jonas Lange
Jonas Lange Får tacka Joakim Gustavsson för märket. 500:- Swisch!

Jonas Langes foto.
Gilla · Svara · 5 · 36 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Farbror bara MÅSTE utfodra sina barn nu…

Ja, jag är som Fantomen: ”Ibland går Mr Walker på stadens gator som en vanlig man” 😉Visa mer

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 7 · 36 min
Johan Nilsson
Johan Nilsson Swish för ärendet
Gilla · Svara · 2 · 36 min
Johan Nilsson
Johan Nilsson Och swish för att jag äntligen fick igång den nya telefonen
Gilla · Svara · 1 · 35 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Fredrik Dalsjö
Gilla · Svara · 2 · 36 min
Mikael Sustler
Mikael Sustler Swisch 484kr några dagar i förtid då jag e på dag 17 av mina 22/22 Push Up Challenge för veteraner med PTSD! Med vänlig hälsning, Micke Gazaremsan
Gilla · Svara · 5 · 35 min
Mikael Sustler
Mikael Sustler Laddar mobilen den dog… men de kommer
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Johan Lindblad
Gilla · Svara · 4 · 35 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Förlåt, NORDEA hänger liksom inte med…
Nu matlagning!

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 8 · 35 min
Benjamin Danielsson
Mats Laamanen
Mats Laamanen Taget. En swish på G …
Gilla · Svara · 4 · 34 min
Hans Allenberg
Gilla · Svara · 5 · 34 min
Aase Helen Hoblyn
Aase Helen Hoblyn via pluskonto 200.
Gilla · Svara · 4 · 34 min
Je Nsa
Je Nsa Swish!
Gilla · Svara · 4 · 34 min
Claes Gotthold
Örjan Gillberg
Örjan Gillberg Swish från Jamtland!
Gilla · Svara · 4 · 34 min
Conny Perlström
Gilla · Svara · 4 · 33 min
Joakim Dredd Abrahamsson
Joakim Dredd Abrahamsson Tunna blå linjen hjälper till. Swish på det. Kriga på min broder i grönt!
Gilla · Svara · 6 · 33 min
Håkan Persson
Gilla · Svara · 4 · 33 min
Gustav Ferm
Stefan Ericson
Gilla · Svara · 4 · 33 min
Catharina Schiller
Catharina Schiller Swish på det 😊
Gilla · Svara · 4 · 33 min
Anna Fridell Talvitie
Christian Pyret Lidborg
Morgan Strömqvist
Morgan Strömqvist Swish på g
Gilla · Svara · 4 · 32 min
Paula Svensson
Gilla · Svara · 3 · 32 min
Per-Ola Olsson
Per-Ola Olsson Från en till en annan……swish.
Gilla · Svara · 4 · 32 min
Johan Lukic
Gilla · Svara · 3 · 31 min
Niclas Laestadius
Niclas Laestadius Swish kära broder/syster VRR85!! 😃
Gilla · Svara · 3 · 31 min
Jan Holmfors
Gilla · Svara · 3 · 30 min
Ola Engberg
Ola Engberg Swish på er allihopa….
Gilla · Svara · 2 · 30 min
Peter N Söderholm
Peter N Söderholm Såklart…. 200 på G
Gilla · Svara · 3 · 30 min
Göran Kurre Lidemalm
Göran Kurre Lidemalm Det här fixar vi, 200 är på G
Gilla · Svara · 2 · 30 min
Johan Heidenfors
Gilla · Svara · 3 · 29 min
Peter A. Branshøj
Pernilla Barnes Fd Liiva
Tobbe Lindqvist
Tobbe Lindqvist Swish-bössan laddad, FYR!
Gilla · Svara · 3 · 29 min
Pontus Karlsson
Pontus Karlsson Bidrag på väg.
Gilla · Svara · 3 · 28 min
Johan Holmström
Johan Holmström Ammunitionutjämning va ordern, kommer via swisch 7,62 ska nog passa.
Gilla · Svara · 2 · 28 min
Sven Erik Blohm
Sven Erik Blohm swish kommer!
Gilla · Svara · 2 · 28 min
Sven Erik Blohm
Sven Erik Blohm Klart Krylbo!
Gilla · Svara · 1 · 25 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Sebastian Sjöholm
Sebastian Sjöholm Swish! 💪🏻
Gilla · Svara · 3 · 28 min
Johansson Daniel
Freja Runhall
Freja Runhall Såklart en swish. Man ska inte behöva bli utan hem… Det här löser vi!
Gilla · Svara · 3 · 28 min
Christer Flor
Christer Flor Som alltid…vi löser detta tillsammans!
Gilla · Svara · 4 · 27 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Förbi 24.000kr

Och Farbror bevisar härmed att han klarar ”multi-tasking”Visa mer

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 15 · 27 min
Anders Ohlsson
Anders Ohlsson Det gör de flesta män!
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Jan-Olov Sandwall
Gertrud Härstedt
Sebastian Pohl
Gilla · Svara · 2 · 26 min
Lars-göte Larsson
Lars-göte Larsson swish på väg 🙂 🙂 🙂
Gilla · Svara · 3 · 26 min
Thomas Sjödahl
Thomas Sjödahl Swish på!!
Gilla · Svara · 4 · 26 min
Tommy Ungh
Tommy Ungh Swish på väg
Gilla · Svara · 4 · 26 min
Mats Jonsson
Mats Jonsson Swish på det😊.
Gilla · Svara · 4 · 25 min
Mats Rynnes
Mats Rynnes Incomming. Swich 💨💵
Gilla · Svara · 4 · 25 min
Mattias Johansson
Mattias Johansson Tokrisig ekonomi för tillfället :/ Men ett symboliskt bidrag överfört i alla fall då varenda krona räknas i slutänden…..
Gilla · Svara · 14 · 24 min
Bertil Hjelm
Bertil Hjelm INCOMIIIING!!! *Swish*
Gilla · Svara · 3 · 24 min
Tommy Rolf Svensson
Martin Bauhn
Martin Bauhn Måste röra i köttfärsen emellanåt… 😉

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 15 · 22 min
Malin Arvidsson
Malin Arvidsson Som vanligt efter bästa förmåga; swish!
Gilla · Svara · 7 · 22 min
Teddie Kläppe Aleberg
Anna-Märta Stålnäve
Anna-Märta Stålnäve Swish från Göteborg 👍
Gilla · Svara · 5 · 21 min
Petra Sundberg
Petra Sundberg Swishelisch!!!!!
Gilla · Svara · 1 · 21 min
Michael Meijer
Per Bondesson
Per Bondesson Skott kommer klart bakåt swish
Gilla · Svara · 1 · 20 min
Andreas Bergström
Magnus Arvidsson
Magnus Arvidsson Swish 400 med hälsningar från Norrköping, Heja kamrater!!!
Gilla · Svara · 4 · 20 min
1 svar
Jonas Pettersson
Henrik Eklund
Gilla · Svara · 1 · 18 min
Gustaf Hägglund
Sebastian Hubbe Lundén
Sebastian Hubbe Lundén Pengar skall spenderas på goda ting!

Sebastian Hubbe Lundéns foto.
Gilla · Svara · 71 · 19 min
14 svar · 3 min
Thommy Olofsson
Bo Kläppe
Bo Kläppe Men visst
Gilla · Svara · 3 · 16 min
Per Friis
Per Friis Swishat precis, hoppas det löser sig och att du hamnar på rätt köl efter detta!
Gilla · Svara · 2 · 16 min
Annica Waleij
Gilla · Svara · 3 · 17 min
Johan Hedberg
Gilla · Svara · 2 · 16 min
Torbjörn Selström
Gilla · Svara · 3 · 17 min
Jan Világos
Jan Világos Swish fr avgående högvakt.
Gilla · Svara · 3 · 14 min
Mikael Toivanen
Patrick Saar
Patrick Saar pg på väg, sätter på en skiva och väntar in målgången

Patrick Saars foto.
Daniel Frid
Daniel Frid Vi är VRR det här är vad vi gör!
TILLSAMMANS
Swish från Fam Frid
Gilla · Svara · 7 · 12 min
Daniel Hennoks
Gilla · Svara · 3 · 13 min
Bo-Ivan Robertsson
Robert Mosbach
Gilla · Svara · 2 · 12 min
Ulrika Sillfors
Ulrika Sillfors Svisch!! Håll ut vi löser detta för dig!! Tillsammans, alltid tillsammans!!
Gilla · Svara · 7 · 12 min
Kai Rämö
Kai Rämö Klart från kön, SWISH!
Gilla · Svara · 4 · 11 min
Anders Sundman
Gilla · Svara · 3 · 10 min
Gustav Düringer
Gustav Düringer Swish på det. Bli av med huset skojar man inte bort.
Gilla · Svara · 3 · 9 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Ja, och för en så förhållandevis ”skitsumma” med fyra barn… Suck!
Men vi gjorde det! Igen!
#tillsammans!
Gilla · Svara · 1 · 1 min
Ann Westbeck
Skriv ett svar…
Farah Saighani
Farah Saighani Jag har inte mått bra de sista tiden och gråtit mycket.
Men den här gången är mina tårar är av glädje! !
Gilla · Svara · 8 · 8 min
5 svar · 4 min
Philip Ranglund
Philip Ranglund Swish på väg
Gilla · Svara · 3 · 7 min
Paula Doc Håkansson
Paula Doc Håkansson Understödjande swish från civilflanken!
Gilla · Svara · 2 · 7 min
Fredrik Fagerlund
Fredrik Fagerlund Swish….. Tillsammans!!!!!
Gilla · Svara · 3 · 6 min
Thord Lindgren
Thord Lindgren Tyar me en hunka!
Gilla · Svara · 4 · 6 min
Linn Gustavsson
Gilla · Svara · 4 · 6 min
Peter Wiman
Peter Wiman Swish. 😎
Gilla · Svara · 4 · 6 min
Erik Bastman
Erik Bastman Swish! Pergite!
Gilla · Svara · 6 · 6 min
Martin Zingo
Gilla · Svara · 4 · 5 min
Maria Friman
Gilla · Svara · 4 · 5 min
Karin Rolfsman
Karin Rolfsman Svärmor swishar
Gilla · Svara · 5 · 5 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn Åter från en kort sejour med Tacos och…

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 12 · 3 min
3 svar · 4 min
Jocke Gimby
Jocke Gimby Swish!!
Gilla · Svara · 3 · 3 min
Mikael Karlström
Mikael Karlström Swish! Med hopp om bättre framtid för VRR85 och barnen.
Gilla · Svara · 3 · 3 min
Martin Bauhn
Martin Bauhn MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL
Gilla · Svara · 18 · 3 min
Ricard Jakobsson
Ricard Jakobsson En Swish till 85:an bara för att han är min broder!

Och Farah Saighani dra ett PM om du behöver någon att snacka med!🙏

Gilla · Svara · 8 · 3 min
2 svar · 3 min
Ann Westbeck
Martin Bauhn
Martin Bauhn 27 minuter…

Sug på den!

Martin Bauhns foto.
Gilla · Svara · 18 · 2 min
Ove Björklund

Mr & Mrs Wiberger

Bara en bildbomb från gårdagens bröllop då Therese Westbeck och Henrik Wiberger gifte sej. Tack finaste ni för en underbar tillställning.

Här kommer de, Matilda (dottern) som tärna sen BRUDEN, så fantastiskt vackra.

20160917_1

Tycker nog Henrik ser rätt nöjd ut nu 😉20160917_2

Vigselbeviset under armen, NU Jävlar är hon MIN!!!

20160917_3

Vackra Tezzan, så lycklig.20160917_4

20160917_5

I ett regn av fågelfrö 20160917_6

Ha nu är han fast, min fine Henrik20160917_7

20160917_8

Uppdukat på Läckö Golfklubb20160917_9

Brudparet anländer

20160917_10 20160917_11

Förrätt nummer ett. Sjötapas20160917_12

 

Förrätt nummer två. Landtapas20160917_13

 

Huvudrätt Torskrygg med hummer och räkor20160917_14

Sen busas det emellanåt

20160917_15

Lillasyster Martina håller och sjunger ett tal till sin syster

20160917_16

Dessert20160917_17

Tezzana bästa vän och värd under kvällen20160917_18

Sen var det dans

20160917_19

Familjen Wiberger tillönskas all lycka i framtiden.

Över and out från den ”Trikeåkande Skata från Kinnekulle, som brinner frö krigsveteraner, katter och Olle Westbeck” så var jag presenterad i bröllopshäftet 😉

 

Gränna & Vara

I helgen så hade vi möte med VRR:s arbetsgrupp i Gränna, denna fantastiskt fina pärla vid Vättern. Hotell Amalia hade verkligen fixat för oss.  Några medarbetare saknades tyvärr, men så är det ju , alla kan ju inte.

 

20160910_1

Härliga lokaler, tyvärr så hade AC:n lagt av så det var ganska varmt. När vi satt där så kom det en helt främmande kille in med en sliten militärbag, full med märken och frågade om vi var de där FN-människorna, han fick mycket grejer med sej när han avgick.

 

 

20160910_2

Specialmeny för oss hade komponerats, jävlars vilka goda hamburgare, där kan Donalds med flera slänga sej i väggen. Bra priser var det också, det är ju också en fördel.

20160910_3

Bara för att det var så fint.

20160916_1

Kaffet uppdukat.20160916_2Halva styrkan stannade kvar för att umgås, andra halvan åkte hemåt. Hemkommen vid åttatiden på lördagskvällen.

Maken var på MC-tur med Kinnekulle MC under lördagen, de hade hamnat på något fik någonstans, sen fick han vara Road Captain hemåt. Finns det någon som kan fina vägar runt omkring så är det Olle.

För några månader sedan så hade Olle sett en annons om att Kris Kristoffersson skulle spela i Vara, eftersom vi bägge gillar honom, så bokades biljetter. I går var det dax.

Ger man sej ut på en turné så tycker iallafall jag att det ska vara lite kvar av den gamla Kris, men herregud, han var verkligen skröplig och gammal, kunde knappt spela, tappade texter, ostämd gura. Som tur var så var det paus i halvtid. Olle och jag bara tittade på varandra och bägge sa samtidigt NEJ. Så vi drog hem i pausen. Snacka om att vi var besvikna. Stackars de som har köpt biljetter i Stockholm och Malmö (?) som är förväntansfulla och ser fram emot detta. Kan ju även säga att vi var INTE ensamma om att avvika i pausen.

Strax dax att åka till jobbet, så ha en bra dag alla.

Over and Out – Skatis

Freeeeeedag

Och i morgon är det löööööördag (logiskt  eller hur) äntligen får jag träffa min ”brorsor” igen, nästan alla kommer.

Förlorade ju min fine bror, men fick massor med nya, typ minst 10-15 stycken, som bara helt plötsligt fanns där, å i morgon ska vi träffas i Gränna. En och annan syster fick jag också och om det vill sej väl så kanske kanske en dyker upp i morgon för att iallafall kramas lite. Hoppas hoppas.

Det är alltid trevligt och roligt att träffas men i morgon blir det en hell del allvar också. Arbetsgruppsmöte med VRR alltså. Tidigt i morgon bitti styr jag Kian(n) mot polkagrisens förlovade hemland på andra sidan Vättern.

När Olle kom hem från jobbet igår så blev det en sån där gotur med hojarna, vi hamnade i hamnen i Mariestad. Härligt krokiga vägear och en rejäl omväg hem, gjorde en halvhalt i Husaby hos Annika och Tord. Herr’n i huset var inte hemma men Annika och dottern, som klarade sitt körkort på A-traktorn igår, var hemma. Kaffe med ljug blev det, hade lite brådis hem, då auktionsavslut var inbokade till kl 20.00.

Hojen har ju fått rulla en del och den är en riktig insektssamlare/dödare, så bakskärmarna var tämligen nerkletade av diverse lik. Tvättades efter jobbet idag och passade på att ta en ny bild som kunde användas som profilbild på fejan.  Nytvättad, blanker och finer med VRR-loggan i kanten. Det är ju ett måste.

 

profilbild_1

Efter denna ansträngning så tog jag en kopp kaffe på altanen, Smulan ligger i fåtöljen bredvid. Greve Lurvas von Örontofs skrämmer nästan livet av mej när han hoppar upp på altantaket.

Var till att hämta kameran och ställde mej i så jag kom upp i lagom nivå.

20160909_1

Jäkla matte SLUTA ta kort

20160909_2

Ja ja en fin bild då OK. Är du klar nu?  20160909_3

Tidigt i lopplådan för i morgon blir det tidig avgång från Skagen.

Ta det lugnt i helgen gott folk

Over and out

Välkommen till ljuset

Äntligen så kom de och bytte fönstret till kontoret, nu är det ljus på kontoret igen.

Kan väl påtala att hantverkare skräpar ner när de håller på, väsnas gör de också. Men nu är det ljus och ett renputsat fönster, härligt eller kanske inte, nu ser jag ju vad det är för väder ute och kanske hellre vill åka hoj än att sitta vid skrivbordet. Nädå det är ingen fara, jag gillar att plocka med alla papper, trivs som fisken i vattnet.

Gårdagen var inget kul, blev lite påhoppad via Facebook, detta gillades inte, men mer om detta vid ett senare tillfälle, men kan säga att det var några som blev LITE frustrerade av detta.

Längtar till lördag då ska vi ha träff med styrgruppen i VRR, och det ska bli hemskans kul att få krama om bröderna igen. Suger lite att ta hojen till Mötet, men det drar nog ut på tiden och köra långt i skymning/mörker lockar inte, men det hade varit en go tur, ska ju bli väder, bra väder.

Morgondagen inled med sovmorgon, börjar inte förrän kl 11.00 känns lite konstigt men det ska väl bli rutin på detta också.

Over and out från Skat-Ann