Jisses så kär jag blev idag

i denna lilla Strumpan, ja hon heter Strumpan och bor i jourhem. Liten och ynklig hittades hon, endast en månad gammal (?). Hon är handmatad och har varit med jourmatte ÖVERALLT. Henne fick jag bära omkring på idag när jag var en sväng till katthemmet och fotade två andra kattungar. Strumpan blev bara lite bonus. Jourmatte har burit omkring henne i en liten ”väska” på bröstet eller innanför tröjan. Snacka om en fin kisse.

20161207_1

20161207_2

Kan säga att jag hade gärna stoppat ner henne innanför jackan. Ja jag vet, jag vet att Lurvas kommer att busa ihjäl en kattunge, jisses vad han skulle busa klumpen. De gamla damerna skulle vresa och sura och förmodligen skulle en av dem ta sitt pickåpack, tacka för sej och kliva ut genom luckan, vilket inte får hända. Därför tar jag inte hem någon mer kisse.

Ha det bra där ute i världen.

Klart slut från Skohall

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.