(Pippi)influensa

Ja det har inte hänt så där väldans mycket på senaste tiden, fick en satans förkylning, så födelsedagen tillbringades i en styck soffa utan besök. Granntanten kom visserligen och grattade men hon ”fick vända i dörren”  😉 Övriga hade varnats via internet. Nu börjar jag att bli bättre, har säkert smittat ner mina arbetskamrater, för naturligtvis var det första gången med nya lönesystemet och sista med det gamla (testkörning alltså), månadsavslut och lite annat smått och gott att pyssla med. Så jag har iallafall gått till jobbet men jag har definitivt inte mått bra.

Eftermiddagarna tillbringades i soffan med NCIS säsong 12, som jag turligt nog fick tidigt på veckan, när den var sluttittad så damp NCIS New Orleans säsong 2 ner i postlådan, så den ägnade jag mej åt i helgen tillsammans med åtskilliga koppar med te, tio meter snytpapper, en filt och stundtals någon av katterna.

Var även på besök hos min tandhygienist i Falköping, jag har väntat sen i juni så jag ville inte missa den tiden, passade på att lämna Kian i samma stad då det tydligen har kommit en ny (tredje sorten) ”uppdatering” av fjäderben, som förhoppningsvis ska få framvagnen att sluta knarra. Den står nu fortfarande i hallen för det ena ”benet” var restnoterat.

Bilder har det inte blivit så mycket av, men eftermiddags så låg Smulan i sin hängmatta vilket en ovetande Lurvas inte observerade. Han hoppar upp i klösträdet, visserligen väldigt ovigt, så det gungar lite, och detta väcker surpaddan smulan högt upp och jävlar vad det frästes och morrades

20161205_1

Gå ner härifrån jag sover middag jäkla dumskalle 😉

20161205_2

Fick lyfta ner Lurvas för han vågade nog inte röra sej.

I veckan hade VRR ordnat en fin sak till en cancersjuk kille på 12 år. Han ville så gärna flyga helikopter, killen älskar VRR, så gruppen har skickat en del grejer till honom och naturligtvis fixade VRR tillsammans med lite annat folk en flygtur åt honom. Stort tack till alla inblandade. Läs gärna om operation Peter Pan här

Senaste resultatet på insamlade medel per den 18 november sedan starten 2014 är 7 108 010 kr,  VARENDA krona går till Veteraner i ekonomisk knipa, snabb hjälp utan mellanhänder, löner och andra kostnader. Jag är jäkligt STOLT över att få tillhöra detta gäng.

Utan de drygt 11 000 medlemmar vore DETTA INTE MÖJLIGT. Stort tack till ER som kastar in stora som små slantar, gåvor till SANTAS LITTLE HELPER (hjälp till julklappar mm till ”veteranbarn”) och Ni som skänker auktionsprylar.

Nu skalar jag nog lite lök (ett vanligt förekommande uttryck i VRR) det innebär en att det blir lite vått i ögat 😉

Ha det bra där ute, var ni än är

en-ask-med-hjartan

Over and Out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.