Denna katt

Denna söta förskrämda lilla kattunge som jag föll för på katthemmet hon är en ulv i fårakläder.

Överallt är hon. Hon har lärt sej,( vårt misstag, vi distraherade henne med laserpricken, när hon var i bokhyllan och busade) att hoppar hon upp i hyllan, pillar på en tavla, så kommer pricken, sen sätter hon sej på hyllan och väntar på laserpricken, det händer inget, hon sträcker sej efter tavlan, pillar lite, sätter sej och kollar efter pricken.

Likadant var det när hon busade bakom soffan, vi distraherade med en fjädervippa. hon kloar lite i soffan, väntar på vippan, händer det inget så kloar hon lite till och väntar på vippan.

Det mesta vi säger i det här huset är nu, NEJ Ziva. Det är som en grammofonskiva som hakat upp sej 😉

Hon klättrar in bakom veden, kan ju vara nåt kul där.

Allmänt trotsig och uppkäftig

Ska duscha med matte varje dag

Pissevåt varje gång, inget skrämmer henne Hon ska leka i vattenskålen, här har jag ställt en skål i duschen med en fisk i så hon får leka utan att hela golvet blir som en sjö

I lördags så gav hon taklampan en omgång, fick hämta en krok och höja densamma så hon inte når.

Mattor är till för att ligga i en hög

Men ibland händer det hon somnar i knät

Eller vilar på fönsterbrädan

Då sänker sej lugnet över Skagen

Smulan ska hon terrorisera, men hon morrar och fräser bara, men försöka duger. Lurvas kommer in äter och går ut, men hon försöker charma herrn, men det går han inte på.

I morse så var det ovanligt stilla när jag kom ner, letade och ropade, inge Ziva. Jag får väl  kolla ute också, hon kanske har smitit ut genom luckan, som hon hitedags låtit bli. Ut och ropade, då hör jag ett fasligt jamande, kunde inte riktigt lokalisera var det kom ifrån, mörkt var det ju också. Till slut efter att hämtat ficklampan så hittar jag kattskrället, i Bigaråträdet satt hon och kom inte ner, försöker att ställa upp en stege, klarar inte detta, ringer till grannjävel, herr Claeson, som lovade att komma innan jobbet. Hämtar en kraftigare lampa och börjar locka, till slut så kommer hon ner. Ringer Claeson, behöver inte hans hjälp. Puttar in henne genom luckan så hon vet att det går att gå in där, två minuter senare så är hon ute genom luckan igen. Lite orolig under tiden på jobbet, men när jag kom hem så var hon inne.

Nu har hon försökt att ta sej ut igen, men jag spärrade luckan, hon har inte riktigt koll på hur det funkar, för hon drar bara i ”karmen” så att hon kom ut inatt var nog en ren lycketräff för henne.

Klarar inte sådana här starter på morgonen 😉

Klart slut från Kullen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.