En del jobbigt och en del glädje

Hänt sen sist då, för det var ju ett tag sen jag ritade här på sidan.

Börjar med det sorgliga. Vi var och tog avsked av en av mina äldsta vänner Tomas ”Puh” Främst har lämnat jorden och spelar nu munspel på Valhalla. Denna bild säger allt om vem han var.

R.I.P fine Tomas.

 

Lördagen, helgen efter så tillbringade jag,  och delar av VRR:s styrelse/arbetsgrupp, några timmar på Soldathemmet i Skövde. Linda, har för tredje året ett evenemang i samband med FN-dagen, så VRR var inbjudna.

Alltid lika kul och träffa kamraterna.

 

Därefter så var det dax för Ziva att bli en det. Kastrering stod på programmet, äntligen. Kanske hon halverar styrkan på Duracellbatterierna. Hon tckte inte om buren, levde ”halv jävel” där inne. Så det var skönt när vi kom fram.

Något lullig och groggy vid hemkomst

Det har pyntats i byn, julslingor, julgranar, tomtar, halmbalar med rosetter och renar pyntar byn nu när Vintergatan drog igång. Hittade jädrigt bra batteridrivna Blåtandshögtalare som även funkade med Microcard-kort så det har varit julmusik i Hällekis.

Sen var det premiärkväll för säsongen Kriget kom till Skagen igen och det slutade 1-1 Skagen Torbjörntorp. Det var herrarna som vann denna kväll.

 

Gick lite bättre att åka bil denna gång, när stygnen skulle tas bort.  Det enda var att hon försökte hjälpa Olle med att växla lånebilen 😉 Lite besvärligt var det att plocka stygnen, för hon ville inte vara still när vetten skulle klippa, men hon var snäll. Inget rivande eller bitande.

På denna bild är det klart och här är återigen Snutteruttan med, det är en kopia av hennes blick och stil. Snuttis är sååå saknad.

Har även varit till bilhandlarn i Falköping, eller rättare sagt verkstaden, det var dax att serva bägge Kiorna.  Åkte dit på tisdag, fick lunch och lånebil. Åter på onsdagen för att hämta nyservade bilar. Blev kvar där en stund så vi åkte direkt till Skövde för att köra pappa till KSS och röntgen. Blev en lång dag.

Idag föll första snön, och Ziva var mycket frågande om vad det var för vitt som for i luften. Ut skulle hon och var pisseblöt när hon kom in. Lurvas likaså, med stora snökocklor i pälsen. Lurvas håller sej numera inne, väldigt mycket, han busar även med Ziva, vilket gläder oss. Sulan ligger mest på övervåningen och tittar ut genom fönstret.

Efter fyra timmars strömavbrott, så kom herr Ström tillbaka och samtidigt kom snöplogen, så vi kunde åka in till staden för att fira Tezzan som fyllde år.

Vintergatan i Hällekis har varit välbesökt, men nu är det stängt ett tag.

Slut i rutan för idag för jag har inget skvaller att berätta och inga skandaler har hänt.

Over and out