Tiden går rasande fort

…Nu är det bara två dagar kvar sen är det julafton, och idag så vänder det mot ljusare tider. Längtar till våren.

Har varit lite struligt med hälsan det senaste, en amalgamfyllning som expanderat, har spräckt en tand, som försökte lagas, men se det gick inte så den fick jag åka in med två gånger för att den sista gången, i måndags, då gick den till de sällare jakmarkerna och samtidigt fick jag en mancold på kuppen, den är ju lite värre än en vanlig förkylning 😉 😉 Nu är jag väl lite bättre så jag hoppas att den blir färdig till julafton.

Min nya Kia är hämtad också, den pimpades direkt med ett snyggt märke på bakrutan.

Armband har knypplats kommer en del beställningar och de blir ju lite slantar till Församlingen, vilket är bra. Från och med 1 januari så tar jag över som kassör i VRR, ett hedersamt uppdrag.

Lillskruttan växer och växer, inte så konstig så som hon jagar, möss och en å annan fågel får sätta livet till också. I går när jag satt och pratade med min privata helpdesk i typ 3 timmar (ominstallation av stora burken i helgen) han hjälpte mej att installera lite efter kraschen, vilket tog lite tid, då var det ett satans väsen i hallen. När jag kommer ner för trappan så är det fullt med fjädrar i hallen och toan. Rackarns katt.

  Hon lägger sej gärna på bänken och sover ibland, inte poppis att störa med mobilkameran då.

Det är riktigt kul att Lurvas och Ziva numera är riktiga kompisar och det busas för fullt.

Har varit och fotat MÅNGA katter hos Eva också, det dräller in och i tisdags så var det riktig kris, stora veterinärkostnader och diverse annat såsom foder och sand. Dessutom så pajade luftvärmepumpen i karantän. Eva ber om hjälp i Facebookgruppen och vips så fick hon en ny luftvärmepump monterat och klart till ett vrakpris, och massor med goa pengar swishades in till katthemmet. Eva grät av glädje, tacksamhet och lättnad. Nu kunde katterna få nya klösträd, leksaker och extra god mat i jul. Hon kunde även hämta in några katter som annars hotades av avlivning. Underbar Julklapp till Katthemmet.

Med detta inlägg så tillönskas alla som läser detta en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År från oss på Kinnekulle

Over and out från Skagen