Freeeeedag

och i morgon är det löööööööööördag och jag får träffa mina ”bröder” igen

Jag förlorade ju min bror för några år sedan, men har fått ett helt gäng med nya bröder. Typ MINST 10 stycken, de bara fanns där för mej helt plötsligt, en och annan syster fick jag också, kanske en av dem är kommer en sväng i morgon, hoppas. Brorsorna ska jag träffa i Gränna i morgon nästan allihopa. Alltid lika kul att krama om dessa, men i morgon blir det mycke allvar också arbetsgruppsmöte, kommer nog att ta hela dagen, så i morgon bitti styrs Kian(n) mot andra sidan Vättern.

När Olle kom hem igår så tog vi en sån där gotursväng igen med hojarna. Hamnade i Mariestad vid hamnen där intogs en mjukglass, riktigt längesen, men jäklar vad det sölar, trots att det blev bägare så rinner smält glass på nävar och kläder, tur skinnstället var på, lätt att tvätta 😉 fuktig servett/trasa rent på en gång.

Hojen har fått rulla en del och den är en riktig insektssamlare, satan vad skit det blir på skärmarna, så efter jobbet idag blev det tvätt. Så nu är den blanker och finer. Passade på att ta en bild som kan användas på fejan, la till VRR-loggan också 😉

profilbild_1

Satte mej på altanen och intog en kopp efter tvätten, mulan låg i fåtöljen bredvid, sen rasslade det till på altantaket, vem var det som hoppade upp, jo självklart Greve Lurvas von Örontofs.

In och ställde mej i köksfönstret, jag kom upp lite i nivå då.

20160909_1

Satans matte SLUTA med det där fotograferandet!!!!!

20160909_2

Ja ja en fin pose då, sen får det vara bra.

20160909_3

Fine Lurventussen.

Snart kvällen, tidig nattning av kroppen, lång dag i morgon.

Over and out Skat-ann

Trikeåkande pippin från Kinnekulle